fbpx

Ledenevent – Presentin(g) the future

Where history meets innovation

Op woensdag 22 juni organiseert Leuven MindGate haar halfjaarlijkse ledenevent, op een unieke locatie en met een uniek concept. In de Abdij Van Park combineren we geschiedenis met innovatie.

Verschillende historische ruimtes vormen het decor van het ledenevent. Tegelijkertijd geven meerdere bedrijven uit de Leuven Innovation Region een demo over een recente innovatie, kruisbestuivend tussen Health, High-Tech en Creativity.

Wat kan je verwachten?

16u45 – We verwelkomen je graag aan de voet van de Abdij, in de oude tiendenschuur. Een ideale locatie om de prachtige omgeving in je op te nemen met een hapje en een drankje.

17u30 – Een muzikale verrassing van een van onze Leuven MindGate-leden opent het ledenevent in de historische Sint-Jan-de-Evangelistkerk van de Abdij. Burgemeester Mohamed Ridouani, voorzitter Jos Clijsters en directeur Jan Paesen verwelkomen jullie kort.

18u00 – Innovators uit de Leuven Innovation Region hebben hun coolste en spraakmakendste demo’s meegebracht om te tonen op het ledenevent. Verdeeld over diverse historische ruimtes in de Abdij maken ze de link tussen geschiedenis en innovatie. Iedereen kan twee demo’s kiezen, voor elke demo wordt een halfuurtje tijd gemaakt.

19u00 – We verzamelen opnieuw aan de tiendenschuur, waar lekkere hapjes en drankjes de netwerking bevorderen. De stemgerechtigden voor de Algemene Vergadering doen eerst nog hun stem-plicht.

22u00 – Afsluiting

  • Language: English

Date

Jun 22 2022
Expired!

Time

5:00 PM - 10:00 PM

More Info

Read More

Location

Abdij van Park 7 - 3001 Leuven
Category
Leuven MindGate

Organizer

Leuven MindGate
Email
admin@leuvenmindgate.be
Website
https://www.leuvenmindgate.be/
Read More